Bedrijven helpen mee aan een schoner Delft

Wij roepen bedrijven in Delft op, om mee te helpen aan een schoner Delft. Als bedrijf kun je Supporter van Schoon worden, dit houdt in dat je een aantal keer per jaar met het bedrijf een opschoonactie organiseert. Tijdens een actie ga je samen met collega’s de straat op en maak je de omgeving afvalvrij. Een gezellige en nuttige afwisseling van de dagelijkse werkzaamheden.

Want wie zou nou geen zwerfafvalvrij Delft willen. Geen blikjes meer in de gracht en geen snoeppapiertjes meer op de straat, dat is een mooi toekomstideaal! Een schone omgeving is natuurlijk veel prettiger en ook nog eens bewezen veiliger.

Exact Group heeft zich opgegeven als eerste bedrijf dat Supporter van Schoon is in Delft. Ze organiseren meerdere keren per jaar opschoonacties en gaan dan met een grote groep werknemers de straat op.

‘Bij Exact vinden we het belangrijk dat onze medewerkers een bijdrage kunnen leveren aan de lokale gemeenschappen waarin we actief zijn. Een van de pijlers van ons CSR programma is Environment, het zijn van een Supporter van Schoon bedrijf sluit hier heel mooi op aan. ‘ legt Olav Provily van Exact uit.

Wil jij ook meehelpen aan een schoner Delft? Wij kunnen je helpen! Klik hier voor meer informatie