Word ook partner van De Papaver!

Lekker naar buiten! Bent u een onderneming of organisatie die graag haar werknemers of gasten iets wil aanbieden in of met de natuur? En groen en duurzaamheid een warm hart toedraagt? De Papaver weet als geen ander wat er op buitengebied in Delft mogelijk is. Van interessante thema-excursies, wandelingen, workshops tot werken en vergaderen in het groen; dit alles kunnen wij aanbieden. Dit doen we in de vorm van een activiteitenpakket ofwel partnerschap-pakket. Elk pakket bevat allerlei laagdrempelige activiteiten om erop uit te gaan in het groen, dichtbij in de eigen omgeving.

Wie zijn wij?

De Papaver is dé plek om te leren over of bezig te zijn met duurzaamheid, natuur en biodiversiteit. Wij zijn een centrum voor Natuur-, Milieu- en Duurzaamheidseducatie en een inspiratiecentrum om klimaatadaptatie en circulaire economie daadwerkelijk in de praktijk toe te passen. Ook zijn we een expositiecentrum, groene vergaderlocatie en natuurlijk hét bezoekerscentrum in de Delftse Hout. We delen graag de kennis en expertise die we in huis hebben.

“De Papaver is dé plek om te leren of bezig te zijn met duurzaamheid, natuur en biodiversiteit.”

Hoe werkt het?

De Papaver biedt diverse aantrekkelijke partnerschap-pakketten aan. U doneert een bepaald bedrag en als tegenprestatie kunt u kiezen uit diverse activiteiten in het groen én krijgt u extra naamsbekendheid. Er is veel keuze en vrijheid, zodat er voor elke partner (en elke portemonnee) een passend pakket is. De pakketten variëren in hoogte van het pakketbedrag en het aantal keuze opties dat u binnen dat pakket kunt afnemen. Alle activiteiten en excursies in de pakketten zijn – in overleg met De Papaver – het hele jaar door te verzilveren op basis van vraag en beschikbaarheid.

Pakketkeuzes; wat is er allemaal mogelijk?

 • Voor iedere sponsor: Zichtbaarheid met logo in De Papaver op het partnerbord en op de partnerpagina van onze website.  Waar relevant ook vermelding in de media, interviews.
 • Vergaderen in het groen. Gratis gebruik van de vergaderzaal voor een bepaald aantal keer per jaar, afhankelijk van uw pakket en uw keuzes.
 • Lunchtijd-wandeling. Op pad met een bioloog: Een uur natuur waarbij diverse thema’s aan bod komen.
 • Wildpluk-wandeling in de Delftse Hout
 • Survival skills workshop, overleven in de natuur.
 • Wandelexcursie Vogelgeluiden leren herkennen onder begeleiding van een bioloog
 • Gebruik De Papaver-tuin als werkplek in plaats van thuiswerkplek (op basis van reservering en op basis van beschikbaarheid). Buiten in de natuur. Incl. koffie en thee.
 • Deelname aan specifieke seizoenexcursies in de Delftse Hout, bijvoorbeeld naar de lepelaarkolonie, de oeverzwaluwwand of het broedeiland met jonge kluutjes onder leiding van een bioloog of natuurgids. (lente-excursies, herfstexcursies)

“Een wildpluk-wandeling, workshop natuurfotografie, vleermuisexcursie of liever iets heel anders? Wij denken met u mee!”

 • Workshops vanuit partners; bijvoorbeeld Microscopie of Natuurfotografie
 • Thema-excursies; zoals de vleermuisexcursie met bat detector voor de laat-opblijvers. De Vroege Vogels-excursie voor de vroege vogels etc. Het gebruik van materialen zoals verrekijkers en bat detectors is inclusief.
 • Teambuilding-opruimacties in combinatie met een luncharrangement
 • Workshops Klimaatadaptatie. Wat kunt u zelf doen aan, in en om huis en tuin?
 • Last but not least: Maatwerk, toegesneden op uw bedrijf of organisatie. Welke ideeën en thema’s leven er, waar hebben jullie behoefte aan?

Voorbeeld partner pakketten

Prettig aan de partner-pakketten is dat ze geheel op maat kunnen worden gemaakt. Hieronder staat een aantal voorbeeldpakketten dat we aanbieden. Wenst u als partner minder van de vergaderzaal gebruik te maken en daarvoor in de plaats een excursie te doen, dan kan dat natuurlijk ook. De keuze opties zijn tot een jaar na overeenkomst in te plannen. Voor meer informatie en prijzen kunt u contact opnemen met Micky Bakker.

“Duurzaamheidscentrum de Papaver heeft een ANBI-status, als partner kunt u van een interessant belastingvoordeel profiteren op het partnerbedrag.”

Pakket 1
Vermelding op partnerpagina website en fysiek sponsorbord in de Papaver
1 x gratis huur dagdeel Vergaderzaal incl. beamer koffie en thee (excl. lunch)
3 x activiteit of excursie

Pakket 2
Vermelding partnerpagina website en fysiek sponsorbord in de Papaver
3 x gratis huur dagdeel vergaderzaal incl. beamer koffie en thee (excl. lunch)
5 x activiteit of excursie
1 x workshop of lezing
Pakket 3
Vermelding partnerpagina website en fysiek sponsorbord in de Papaver
6 x gratis huur dagdeel vergaderzaal incl. beamer koffie en thee (excl. lunch)
6 x activiteit of excursie
2 workshops of lezingen

Partner Haantje de Voorste
Vermelding partnerpagina website en fysiek sponsorbord in de Papaver en als hoofdsponsor aparte, prominente vermelding in communicatie-uitingen zoals op de website en op sociale media.
8 x gratis huur dagdeel vergaderzaal incl. beamer koffie en thee (excl. lunch)
10 x activiteiten of excursies
4 workshops of lezingen

Het Papaver Partnerproject, alleen maar winnaars!

Als geïnteresseerde organisatie of onderneming vraagt u zich wellicht af op welke wijze het partnerschap bijdraagt aan de maatschappij? Goede vraag. Met uw financiële steun in de vorm van een partnerschap kan De Papaver uiteenlopende activiteiten organiseren en een plaats bieden aan die mensen uit de samenleving die dat het hardste nodig hebben.

“Wij geven 70 vrijwilligers vanuit zeer diverse achtergronden en problematiek een zinvolle dagbesteding.”

Ook bieden we ze perspectief op een fijner en socialer leven en geven we kinderen voor wie het niet vanzelfsprekend is, de kans om erop uit te gaan in het groen, te leren en leuke activiteiten te ondernemen. Hieronder sommen we de positieve bijdragen expliciet op:

 • Achterstandsgezinnen en kinderen. We organiseren gratis activiteiten voor kinderen uit de versteende- en achterstandswijken van de regio Delft. Kinderen waar het niet zo normaal voor is om eropuit te gaan in de natuur, gezonde voeding te krijgen of op vakantie te gaan. Ook kinderen en gezinnen van de voedselbank horen tot onze doelgroep.
 • Re-integratie. Wij bieden mensen nog in de bloei van hun werkende leven vrijwilligersplaatsen. Zo kunnen zij re-integreren door via vrijwilligerswerk stapsgewijs aan de slag te gaan en naar een nieuwe baan te groeien.
 • Gepensioneerden. Wij geven vele ouderen een plek waar ze zich als vrijwilliger nuttig kunnen maken, nieuwe sociale contacten op kunnen doen en zich zo weer deel voelen van de maatschappij en het sociale leven.
 • Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt geven wij een dagbesteding.
 • Werkzoekenden bieden we werk- en leerplaatsen. Stages of leren en werken vanuit een uitkeringssituatie en op weg naar een carrière en onafhankelijkheid.

Kies daarom nu voor een partnerschap met de Papaver!

Uw organisatie krijgt een mooi pakket met bijzondere en interessante activiteiten en draagt bij aan een duurzame en socialere wereld.

Voor meer informatie, suggesties en wensen, neem contact op met:

Micky Bakker – Directeur

E-mail: micky@papaverdelft.nl tel.nr. 015-364 92 38; werkdagen: ma, di, do, vrij