Rust en ruimte

De Papaver is een ontmoetingsplek voor mensen die van groen houden. Wij verhuren twee zalen in ons sfeervolle en duurzame pand, dat is gevestigd in het buitengebied van Delft en aan de rand van de stad. Duurzaamheidscentrum De Papaver verbindt zo symbolisch natuur en stad. Vanuit het pand loop je zo de prachtige tuinen en de Delftse Hout in.

Zo’n groene oase verwacht je niet in een stad, toch is de sfeervolle binnenstad van Delft verrassend dichtbij. De rust en omgeving geven je alle ingrediënten om nieuwe ideeën uit te werken en creatieve oplossingen te bedenken met je bedrijf.

Wat hebben wij te bieden:

  • gratis gebruik van een beamer, flatscreen tv, WiFi en flipovers
  • luncharrangementen met biologische producten
  • enthousiaste en servicegerichte gastvrouwen/heren
  • een centraal gelegen plek in Zuid-Holland (1 min. van de A13 (afslag IKEA) en goed bereikbaar vanuit Rotterdam en Den Haag
  • volop (gratis) parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer
  • de ruimte om in een landelijke omgeving te vergaderen, elkaar te ontmoeten en inspiratie op te doen

De zalen en prijzen:

Onze tarieven en mogelijkheden vind je hier.

Enthousiast?

We ontvangen je graag voor een kop koffie en een rondleiding. Dan kun je onze ruimtes zelf bekijken en je wensen bespreken. Maak hiervoor een afspraak per e-mail via zaalhuur@papaverdelft.nl of bel 015-3649238/ 06-43492109.

Wat huurders voor ons betekenen:

De verhuur van zalen wordt grotendeels gerund door vrijwilligers. Zo kunnen we het geld dat we hiermee verdienen bijna volledig besteden aan onze missie: Door leren, inspireren en samenwerken het duurzaam denken en doen stimuleren in Delft én de regio. Bijvoorbeeld:

  • de ontwikkeling van het duurzaamheidscentrum voor Delft e.o. waar iedereen inspiratie kan opdoen voor een duurzamer leven
  • educatieve en leuke activiteiten en tentoonstellingen rond natuur en duurzaamheid waardoor deze gratis of tegen een kleine vergoeding voor iedereen toegankelijk blijven
  • het onderhoud van prachtige en educatieve tuinen rond De Papaver waar mensen, vogels en insecten heerlijk van kunnen genieten en waar je inspiratie kan opdoen voor je tuin of balkon en de instandhouding van één van de eerste duurzame gebouwen in Delft e.o.

Klik voor de algemene voorwaarden en ons verhuurbeleid op:

Algemene verhuurvoorwaarden