Doe mee met jouw bedrijf!

Als bedrijf dat Supporter van Schoon is, draag je bij aan een zwerfafvalvrij Delft. Je doet iets goeds voor milieu, natuur en de stad. Dit doe je door met het bedrijf geen zwerfafval te veroorzaken en af en toe zwerfafval in de omgeving van het bedrijf op te ruimen.

Waarom zou jouw bedrijf meedoen?

Als je met jouw bedrijf Supporter van Schoon bent, draag je bij aan een schoner Delft. Een schone omgeving is ook een veilige omgeving. Dat werk zal vast niet ongezien blijven en dus werk je ook meteen aan een positief imago in je directe omgeving. Het kan zelfs een goede invulling van het MVO-beleid zijn.

Daarnaast is zwerfafval opruimen met collega’s een leuke en nuttige manier om bijvoorbeeld een lunchwandeling in te vullen. Lekker in beweging in de buitenlucht en iets goeds toen tegelijk!

De drie voorwaarden voor een bedrijf dat Supporter van Schoon is:

  • Af en toe ruimt het bedrijf zwerfafval op in de omgeving van het bedrijf. Hoe vaak dat is en met hoeveel personen mag het bedrijf zelf bepalen
  • Het bedrijf communiceert dat het Supporter van Schoon is. Dit kan bijvoorbeeld via een raamsticker of een mededeling op de website
  • Het bedrijf veroorzaakt zelf geen zwerfafval

Wat biedt De Papaver?

Wij lenen opruimmaterialen uit. Bijvoorbeeld afvalgrijpers, afvalzakhouders en schepnetten. Dit kan eenmalig of in permanente bruikleen. Ook krijg je een raamsticker waarmee je duidelijk kunt maken dat het bedrijf Supporter van Schoon is. Wij ondersteunen je met advies over opruimacties, zwerfafval en afval scheiden. Ook zullen wij op de website en sociale media communiceren over de opruimacties die jouw bedrijf doet.

BEKIJK DEELNEMENDE BEDRIJVEN