Tentoonstelling plastic soup

Tussen december en februari stond bij De Papaver een tentoonstelling over plastic soup met als titel ‘Plastic soup: wat kan jij doen?’. We lieten zien wat jij zelf kunt doen om plastic soup te voorkomen. Zo kun je je plastic afval zo goed mogelijk scheiden, je kunt zwerfafval opruimen, je kunt producten kopen die gemaakt zijn van gerecycled plastic of je kunt kiezen voor alternatieven voor plastic. Helaas was ons centrum vanwege de lockdown een groot gedeelte van de tijd gesloten. Hierdoor hebben veel mensen de tentoonstelling gemist. Gelukkig hebben we prachtige foto’s van de tentoonstelling zodat deze voor iedereen alsnog te bekijken is!

De tentoonstelling werd mede mogelijk gemaakt door A Seal Stellendam, Avalex, Stichting Cleanup All en Stichting Stunt.

Foto’s: Arie-Benjamin den Heijer