Ben je op zoek naar een leuk en leerzaam kinderfeestje? Kom eens langs bij De Papaver. Midden in de natuur van de Delftse Hout bieden wij bijzondere kinderfeestjes aan die garant staan voor een onvergetelijke dag! Wij hebben verschillende thema’s waar je uit kunt kiezen. Leer survival skills, maak een bijenhotel, ga op slootsafari of maak je eigen papier.
De kinderfeestjes duren +/- 2 uur en kosten €125 per groep van 10 kinderen. De feestjes worden begeleid door één van onze ervaren natuurgidsen. Als extra mogelijkheid kun je het feestje compleet maken met taart en limonade in onze tuinkamer!

Overleven

Je houdt van de natuur, maar ook van stoere dingen doen. We spelen alsof we op het onbewoonde eiland zitten. Bouwen een hut, eten uit de natuur, maken pijl en boog en natuurlijk vuur zonder lucifers.

Bezige Bijen

Je helpt de bijen door een bijenhotel en zaadbommen te maken. Je kunt een kijkje nemen in de bijenstal en horen over het werk van de imkers. En natuurlijk bekijken we de bloemetjes en de bijtjes in onze tuin.

Vogels

Wat zingen ze mooi en wat zien ze er mooi uit! Ben jij ook een vogelvriend? Kom dan mee op excursie met een vogelkenner. Wij zorgen voor verrekijkers, zoekkaarten en vogelboek.

Vleermuizen

Heel bijzonder of heel gewoon? Ze zijn er vaker dan je denkt! Ze vliegen ’s avonds in bijna ieder parkje. Vleermuizen eng? Niet meer als je met een vleermuiskenner op pad geweest bent. Met de batdetector ontdek je dat ze best luidruchtig zijn. Voor de kinderen die tot laat op mogen blijven.

Slootsafari

We nemen met een schepnet een kijk in de wondere onderwaterwereld. Wat is er veel te vinden en wat een verschillende dieren! Van kikker tot rugzwemmer en waterschorpioen. Hoe langer je jouw vangsten bekijkt, hoe meer je ontdekt. Deze activiteit is seizoensgebonden.

Aanvraagformulier

Heb je interesse in één van onze feestjes? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!

Naam
Jarige
In welk kinderfeestje heb je interesse?
MM slash DD slash JJJJ
Starttijd
: