Nationale Klimaatweek

De eerste editie van de Nationale Klimaatweek (28 oktober t/m 5 november) is een groot succes! Iedereen kan wat doen voor het klimaat, groot of klein, goedkoop of duur. Bijvoorbeeld energiekosten besparen door je woning te isoleren of bijdragen aan verminderde CO2 uitstoot door minder voedsel te verspillen (kijk voor meer info op Iedereen doet wat). Maar ook: extra bomen planten via Plan Boom , nu met 10% korting verkrijgbaar door te mailen naar contact@klimaatmaatdelft.nl!

Bomen nemen CO2 op, zijn van groot belang bij de bestrijding van hittestress, brengen schaduw en verkoeling en houden water vast in droge tijden. Ook versterken ze de veerkracht van de natuur en de biodiversiteit, zodat de effecten van klimaatverandering beter opgevangen kunnen worden. Samen maken we Delft klimaatbestendig!