Al 100 Supporters van Schoon in 2022!

Trots op Delft! In 2022 hebben zich al 100 nieuwe Supporters van Schoon aangemeld!

Wat is een Supporter van Schoon precies? 

Een Supporter van Schoon is iemand die zich stoort aan zwerfafval, die iets goeds wil doen voor het milieu, de natuur en de stad en verschil wil maken. Concreet betekent dat hij of zij af en toe de straat op gaat om zwerfafval op te ruimen. Alleen of in een groep, alles kan en niets is verplicht. 

Waarom aanmelden?

Samen staan we sterker. Wanneer je je als Delftenaar aanmeldt als Supporter van Schoon kun je bij ons gratis een grijper of schepnet en een afvalzakhouder ophalen. Dat maakt het makkelijker om zwerfafval op te ruimen. Daarnaast staan wij altijd voor je klaar wanneer je vragen of hulp nodig hebt.

Wil jij je ook aanmelden? Klik dan hier