Opening vogelexpositie

Aanmelden opening expositie ‘De Vogels van Delft en omgeving’

Via dit formulier kun je je aanmelden voor de opening van de expositie ‘De Vogels van Delft en omgeving’ en de lezing van Camilla Dreef met een inleiding van Kees Mostert om 14.00 uur of om 15.00 uur. Let op! Heb je je aangemeld en een bevestiging van aanmelding gekregen? Dat betekent niet automatisch dat er plek voor je is. Wij nemen na je aanmelding zo snel mogelijk contact met je op of er plek beschikbaar is. Aanmelden kan tot en met 29 november. Heb je vragen? Laat het ons weten via cora@papaverdelft.nl

Naam
Adres
Ik wil graag de lezing van Camilla Dreef met inleiding door Kees Mostert bezoeken van:
U kunt maximaal één lezing kiezen. Wilt u naar de lezing én de vogelquiz? Kies dan twee verschillende tijdstippen.
Ik wil graag meedoen aan de vogelquiz
U kunt maximaal één keer meedoen. Wilt u naar de lezing én de vogelquiz? Kies dan twee verschillende tijdstippen.