Woeste natuur Struintocht

Datum: dinsdag 30 juli van 10:00 tot 12:00 uur

Wandel mee met de natuurgids en ontdek de natuur in de Delftse Hout, in de omgeving van De Papaver. Er groeien madeliefjes, er zwemmen eenden en er vliegen vlinders. Leuk en schattig om te zien. Vandaag ontdek je nog meer! Leven er ook roofdieren in de Delftse Hout? Kunnen we daar sporen van vinden? Wie eet wat? Is een brandnetel ‘eng’, of heeft die ook goede eigenschappen?

De gids vertelt je er over en je kunt hem vragen stellen over de natuur die je tijdens de wandeling ziet. Je mag gebruik maken van een loeppotje en andere veldwerkmaterialen en tot slot gratis een zoekkaart meenemen!

Samen genieten en ontdekken! De wandeling is geschikt voor jong en oud.

Leeftijd: vanaf 5 jaar, ook volwassenen zijn welkom ● Van 10:00 tot 12:00 uur ● Kosten: € 5,00

Aanmelden noodzakelijk via onderstaand formulier. Aanmelden kan t/m maandag 29 juli.

Geef je op voor de Woeste natuur struintocht

Naam ouder
Naam kind
Ik volg de workshop:(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.