Cultuurbarbaren bij De Papaver

Een herfstvakantie bómvol activiteiten!  

Herfstvakantie betekent Cultuurbarbaren bij De Papaver! Aanhakend bij het thema van 2024 ‘Mag dat?’ heeft De Papaver veelzijdige workshops, wandelingen en zelfs een Duurzame Ontdekbus klaarstaan! Kom in de week van 27 oktober t/m 3 november langs en laat je verrassen! 

Voor de meeste activiteiten heb je een ticket nodig. Deze kun je hier kopen.
 

Een Duurzame Ontdekbus? Wat is dat?! 
Nieuwsgierig? Kom dan op woensdag 30 oktober naar deze activiteit en laat je verrassen door alle spannende proefjes en experimenten die je in en om de bus kunt doen. Zo kun je zelf een biozeepje of insectenlolly maken. Deze activiteit is gratis en hiervoor hoef je je niet aan te melden. Kijk hier voor meer informatie.

Wildplukken, mag dat? 
Gaat snoepen van een insectenlolly jou iets te ver, maar ben je wel benieuwd wat je allemaal kunt proeven en plukken in de natuur? Ga dan mee met de Wildplukwandeling! Onder begeleiding van een gids leer je welk plantje geschikt is om limonade van te maken en met welk blaadje jij je ijsklontje kunt versieren. Deze wandeling vindt plaats op 27, 29 en 31 oktober en 3 november.  Kijk hier voor meer informatie en tickets.
 

Theatervoorstelling Water en Zwerfafval 
Uitgeplukt? Kom dan lekker binnen zitten en geniet van de theatervoorstelling Water en Zwerfafval van veelzijdige theaterman Peet Vermeulen en Noria Sustainable Innovators. In deze meeleef-theatervoorstelling kun je meedoen, meedenken en meebeleven. In een prachtig waterdecor. Leuk voor kinderen én ouders!  Deze voorstelling vindt twee keer per dag plaats op 27, 29 en 31 oktober. Kijk hier voor meer informatie en tickets.

 
Overig programma 
Er is nog zoveel meer! Zoals de nieuwe speurtochten Waterdroppies, Ricky Recycle en vrienden en Bewegen als een Beest, Mag Dat? of de Workshop Water waarbij je proefjes doet om de eigenschappen van water te ontdekken. Of bezoek de expositie Waterwerkers en help assistent Drup met het repareren van de Waterfabriek. Tickets koop je via de website van Cultuurbarbaren. Kijk hier voor het volledige programma en tickets en laat je verrassen bij het Cultuurbarbarenfestival!