Het mooie gebied Buytenhout biedt tal van mogelijkheden om te genieten van mooie natuur en tot rust te komen! Ondernemers en (non-profit) organisaties met een groen hart voor het mooie Buytenhout hebben hun aanbod gebundeld in het BuytenVitaal-pakket. Duurzaamheidscentrum De Papaver is één van de 22 aanbieders.

Hoe werkt het?

Ontvang drie maanden lang elke week tips en cadeaus om fysiek en mentaal op te laden en Buytenhout te beleven! Proef bijvoorbeeld de seizoenen, boek een workshop, leer meer over de vogels en bijen in Buytenhout, ontdek verscholen plekjes en haal een streekproduct naar keuze. De cadeaus kun je inwisselen wanneer het jou uitkomt en de tips gebruik je wanneer je op pad gaat. Bestel het pakket voor jezelf of geef het cadeau!

Het eerste cadeau van het BuytenVitaal-pakket is een welkomstcadeau van De Papaver. Dit cadeau bevat o.a. een plattegrond van het Buytenhout gebied en tips en materialen om via een beschreven wandelroute het gebied te ontdekken. Je kunt kiezen uit 2 pakketten: De Knapzakroute of Ontdektocht Delftse Hout.

Wil je een BuytenVitaal-pakket kopen of aan iemand cadeau doen? Alle informatie is te vinden op: www.buytenvitaal.nl

Veel plezier met jouw BuytenVitaal-pakket!