Verjaardag-opruimfeest

Afgelopen zaterdag was het feest bij de familie Kelderman. Niet alleen vanwege de verjaardag van Joris, maar ook door de succesvolle combinatie hiervan met een zwerfafval-actie! Zo werd het familiefeestje in één klap uitgebreid met een leuke en zinvolle activiteit. Op supportervanschoon.nl maakten zij een ‘besloten evenement’ aan en bestelden het gratis actiepakket. Dat vulden ze (kosteloos) aan met materialen van De Papaver.Joris: “De uitvalsbasis was in de TU-wijk Delft, van daaruit hebben we het zwerfvuil in de omgeving aangepakt. Een beetje, want er lag meer dan we konden opruimen. Maar: alle beetjes helpen!”Het was een heerlijke dag en ik kan het iedereen aanbevelen!

Met dank aan…Supporter van Schoon voor het gratis basispakket met handschoenen, afvalzakken en publiciteitsmateriaal.
* Papaver Delft voor het kosteloos uitlenen van 6 volwassenen-grijpers, 2 junior-grijpers, 4 afvalzak-ringen en een stoere banner!