Prijswinnaars Kerstballentocht ‘In weer en wind’

De 34e kerstballentocht werd tussen 16 december 2020 en 10 januari 2021 door ongeveer 5000 deelnemers gelopen. Nog nooit was de animo voor deze speurtocht zo groot. Wij zijn blij dat zovelen genoten hebben van deze speurtocht door de Delftse Hout.

In totaal hebben 1624 deelnemers hun antwoordformulier ingeleverd. Als alle vragen goed beantwoord waren leverden de gevonden letters de zin op: “Als ik het weer zou mogen uitkiezen, dan …”, Deze zin moest zo origineel mogelijk afgemaakt worden. Deelnemers in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar konden een prijsje winnen!

De prijsuitreiking stond gepland in januari, maar moest helaas uitgesteld worden. Afgelopen zondag mochten de winnaar hun prijs ophalen bij De Papaver! Ook al was het even geleden dat ze de tocht gelopen hadden, de herinneringen kwamen weer boven en zorgden voor vrolijke gezichten. Evenzo de ontvangen cadeaus!

Op de foto: 1e rij – Roos, Laurens, 2e rij -fam. Falandt, Anne-Sofie
3e rij – Evynne, Kevin

Dit zijn de winnaars!

In de leeftijdsgroep 6-7 jaar:

1e prijs: Familie Falandt – “… wordt het weer een ijstijd en lopen de wolharig mammoeten door het Delftse Hout”.

2e prijs: Evynne Stelma – “… zou ik de wolken allemaal kleuren geven”.

In de leeftijdsgroep 8-9 jaar:

1e prijs: Anne-Sophie Trouwborst – “… zou ik iederen dag een regenboog laten schijnen want dan hebben alle mensen weer hoop en geluk”.

2e prijs: Laurens van Ingen – “… zou ik het journaal bellen dat ze niet meer het weer hoeven te presenteren”.

In de leeftijdsgroep 10-12 jaar:

1e prijs: Kevin Bloos – “… zou ik altijd wind mee willen hebben”. 

2e prijs: Roos van Gerven – “… koos ik dat er een hele harde wind kwam die alle coronadeeltjes weg zou blazen, zodat alles weer normaal wordt”.