19 juni 2021: Groei & Bloei Open Tuinendag

Thema: Delfts Groen

Nadat het vorig jaar niet mogelijk was organiseert Groei & Bloei Delft dit jaar graag weer een Open Tuinendag. Het is een dag waar tuinliefhebbers naar uitkijken en op ontdekkingstocht gaan om onbekende tuinen te bezoeken. Door de huidige omstandigheden is het dit jaar anders dan anders. Rondom en soms even in de stad voert een route je langs groene plekken, bijzondere bomen en leuke straatjes in de publieke ruimte die je langs verrassende oude en nieuwe oases voert. Op de dag zelf zijn er toch twee mooie, oude tuinen te bezoeken. Deze route is een wandeling, die je op een andere dag weer zou kunnen oppakken.

Op deze dag zijn er ook verschillende rondleidingen voor een beperkt aantal deelnemers:

  • Wandeling met de stadsecologe Diny Tubbing om 10.30 uur
  • Bomenwandeling o.l.v. Geert van Poelgeest 13.30 uur
  • Wildplukwandeling o.l.v  Marin Leus om 13.00 en 14.30 uur

Kaartverkoop:  10 – 16 uur bij Molen de Roos, Phoenixstraat 112

Met G&B-ledenpas gratis, niet-leden €2.00 (graag contant)

Wil je deelnemen aan een van de excursies, stuur dan een mail naar: opentuinendagdelft@gmail.com