Lezingen in De Papaver

Op 14 oktober 2021 start weer het nieuwe lezingenseizoen in De Papaver. De lezingen worden georganiseerd door IVN Delft, Natuurlijk Delfland en Vogelwacht Delft en omstreken. De eerstvolgende lezing is op 11 november over de Marker Wadden.

Wat is het verschil tussen de palmeilanden van Dubai en de Marker Wadden? De Marker Wadden, een nieuwe eilandengroep in Nederland, is aangelegd ter dienste van de natuur en voor recreatie. Dit 900-hectare moerasgebied heeft zich ontwikkeld tot een waar vogelparadijs. Tijdens deze lezing vertelt onderzoeker Ralph Temmink verbonden aan de Utrecht Universiteit over de achterliggende ideeƫn van de Marker Wadden, en over de resultaten van vier jaar onderzoek naar de ontwikkeling van vegetatie, het voedselweb en vissen. Tijdens de lezing wordt u aangespoord om na te denken over de gemaakte keuzes en dit samen te bediscussiƫren.

De lezing op 11 november is online. Het is nog niet duidelijk hoe de lezingen daarna worden gegeven. Aanmelden kan via:

www.ivn.nl/afdeling/Delft of www.vogelwachtdelft.nl

Na aanmelding voor Zoom krijgt u een inlogcode toegestuurd.