Lezingen in De Papaver

Op 14 oktober 2021 start weer het nieuwe lezingenseizoen in De Papaver. De lezingen worden georganiseerd door IVN Delft, Natuurlijk Delfland en Vogelwacht Delft en omstreken. De eerst volgende lezing is op 11 november en gaat over De Groenzoom.
In 2010 werd begonnen met het omvormen van een agrarisch landschap naar een natuur- en recreatiegebied: De Groenzoom. Het is 560 hectare groot en verbindt Midden Delfland (Ackersdijkse Plassen) met het Groene Hart. Het is betrekkelijk jong, maar door de waterrijkdom zijn er nu al veel (broedende) vogels als grutto, tureluur, kievit en kluut te vinden. Ook kemphaan en heel soms de zwarte ibis zie je er. Beheerder Cor Noorman vertelt wat hij allemaal doet, wat er te zien en te beleven valt en geeft tips voor een bezoek.


De lezing op 11 november is online. Het is nog niet duidelijk hoe de lezingen daarna worden gegeven. Aanmelden kan via:

www.ivn.nl/afdeling/Delft of www.vogelwachtdelft.nl


Na aanmelding voor Zoom krijgt u een inlogcode toegestuurd.

Alle lezingen zijn te vinden in de flyer.