Herfstlessen van start

De herfst is toch echt begonnen, onze herfstlessen gaan deze week weer van start! In totaal komen bijna 50 schoolklassen uit Delft en omstreken naar De Papaver om op herfstexcursie te gaan.

De onderbouwklassen gaan op ontdekkingstocht in het Heempark naast De Papaver. Beleving staat hierbij centraal en de kinderen worden aangemoedigd om al hun zintuigen te gebruiken tijdens de ontdekkingstocht. Wil je meer weten over deze excursie of over het reserveren? Kijk dan hier.

De middenbouwklassen gaan ook naar het Heempark. Hier ervaren de leerlingen dat alles in de natuur in kringlopen is georganiseerd. Zes onderwerpen komen aan bod, zoals bomen, bladeren, bodemdiertjes, paddenstoelen, zaden & vruchten en herfst algemeen. Meer info vind je hier.

Wij wensen alle klassen heel veel plezier tijdens de excursies!