Boekpresentatie Het mooie vogelwoordenboek door Toine Andernach

Toine Andernach

Op zondagmiddag 17 december geeft Toine Andernach een boekpresentatie van zijn nieuwe boek Het mooie vogelwoordenboek. In het boek zet Toine bijzonder vogeljargon, vergeten vogelwoorden, maar ook nieuwe woorden in de schijnwerpers. Wat is een geitenmelker? Waar zit de gonysvlek? En van wie profiteert een pelagische kleptoparasiet? In luchtige en informatieve stukjes over mooie vogelwoorden deelt Toine zijn fascinatie voor de manier waarop vogelaars vogels en de vogelwereld in de taal aanduiden. Daarin verweeft hij zijn persoonlijke vogelervaringen in het veld. 

In zijn presentatie neemt Toine u mee in de wondere wereld van het vogelaarsjargon, aan de hand van een aantal bijzondere woorden in zijn boek. Ook is er gelegenheid voor het stellen van vragen.

Na de presentatie zal het 100ste exemplaar van Het mooie vogelwoordenboek worden aangeboden aan Pieter Aaldring, voorzitter van Vogelwacht Delft en Omstreken. U kunt het boek dan ook kopen en laten signeren.

De boekpresentatie is van 14.00 tot 15.30 uur in De Papaver en is gratis toegankelijk.

Wil je zeker zijn van een plek? Meld je je dan aan via onderstaand formulier. Aanmelden is overigens niet verplicht.

Aanmelden boekpresentatie Toine Andernach

Via dit formulier kun je je aanmelden voor de boekpresentatie van Toine Andernach op 17 december om 14.00 uur.

Naam
Adres
Ja, ik wil graag naar de boekpresentatie om 14.00 uur