(Tuin)vogelexcursies op 28 januari bij De Papaver

Pimpelmees (foto: Evert Jan Bakker)

In het weekend van 26, 27 en 28 januari doen duizenden mensen mee aan de nationale tuinvogeltelling. Alle tellingen samen geven een beeld van de aantallen vogels die op dat moment in Nederlandse tuinen zijn. De vogelexperts van Vogelwacht Delft en omgeving helpen je graag met het herkennen van de vogels. Doe mee met de excursies op 21 januari en/of op 28 januari!

Op zondag 28 januari kan je onder begeleiding van Pieter Aaldring meedoen aan een officiële vogeltelling in de tuin van De Papaver van 14:00 – 14:30 en van 14:30  – 15:00. Aanmelden mag via receptie@papaverdelft.nl, maar is niet nodig. 

Voor deze dag geldt: verzamelen in de exporuimte van De Papaver. De Papaver heeft eventueel verrekijkers te leen, mocht je die niet hebben. 

Wil jij meer vogels in je tuin, maar weet je niet hoe je dat voor elkaar krijgt? Kijk dan hier welke maatregelen je kunt nemen om meer biodiversiteit te creëren. Vragen? Mail contact@klimaatmaatdelft.nl.