Vacature: Stagiair(e) Duurzame Lentefair 

Heb jij een passie voor duurzaamheid en evenementen? Wil jij deel uitmaken van een organisatie die werkt aan een inspirerende Lentefair waar natuur, innovatie en duurzaamheid samenkomen? Dan zoeken wij jou! 

Als stagiair(e) bij de Duurzame Lentefair help je mee met de organisatie, promotie en uitvoering van dit groene evenement. Wat bieden wij? 

  • Een dynamische werkomgeving 
  • Ruimte voor eigen creativiteit 
  • Ervaring opdoen in eventmanagement en duurzaamheid 

De Duurzame Lentefair is een jaarlijks terugkerend evenement van Duurzaamheidscentrum De Papaver in Delft. De fair vindt plaats op de eerste zondag van april en trekt jaarlijks tussen de 2000 – 3000 bezoekers, waaronder veel gezinnen met kinderen. Op het mooie terrein van De Papaver in de Delftse Hout staan tientallen kramen waarop standhouders hun duurzame initiatief of product promoten. Daarnaast zijn er diverse activiteiten voor kinderen, waarbij natuur, buiten zijn en duurzaamheid centraal staan. 

Tijdens deze stage krijg jij de kans om praktijkervaring op te doen. Het kan zomaar zijn dat je de ene dag een planning maakt, de andere dag het budget in de gaten houdt en de volgende dag een spiksplinternieuwe activiteit of communicatie-idee bedenkt. Want behalve de standaardtaken die dit project vereist, staan we ook open voor creatieve en slimme ideeën van jouw kant. 

Voor dit evenement zijn we op zoek naar een stagiair die samen met een projectmedewerker de Duurzame Lentefair van 2025 zal organiseren. De stageperiode loopt van 1 januari tot en met het evenement op 6 april 2025. Stage uren nader te bepalen. Je werkplek is in het mooie Delftse Hout bij De Papaver, aan de Korftlaan 6 in Delft.  

Ben jij een aanpakker en klaar om impact te maken? Solliciteer nu en help ons de wereld een stukje groener te maken! 🌱 

Heb je interesse in deze stage of heb je vragen? Mail dan naar jelske@papaverdelft.nl of bel 06-43492109.