Laat je inspireren tijdens de 7e Duurzame Lentefair!

Zondag 7 april van 10:00 – 17:00

Wil je wel duurzamer leven maar weet je niet hoe? Ben je gek op dieren en natuurbeleving? Kom dan naar de Duurzame Lentefair op zondag 7 april voor inspiratie! Geniet van alles wat Delft en omgeving te bieden heeft op het gebied van natuur, milieu en duurzaamheid.  

De Duurzame Lentefair wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Delft, Rabo Clubsupport en de Vrienden en vrijwilligers van De Papaver.

Duurzame inspiratie, natuur- en dierenpret 
Met tal van kramen verspreid over het terrein van De Papaver is er een divers aanbod. Bedrijven kunnen hier hun duurzame en/of biologische streek- en seizoensproducten aanbieden en organisaties met duurzame initiatieven presenteren zich aan het publiek. Wacht dacht je van tweedehands lego, wasbare hygiƫneproducten, duurzaam speelgoed, natuurlijke verzorgingsproducten, zero waste boodschappen doen en nog veel meer!

Activiteiten

Ook voor kinderen zijn er volop activiteiten te beleven. Zo kun je boomklimmen, je eigen smoothie fietsen, met de microscoop aan de slag Ć©n kun je zien hoe het oude ambacht ’touwslaan’ werkt.

Bekijk hieronder het volledige aanbod van standhouders en activiteiten. Deze pagina wordt continu aangevuld.

Activiteiten

Standhouders